Articole tehnice din piele
Odată cu popularizarea polimerilor, anumite industrii au uitat un material bio care înainte era esențial în domeniul tehnic pentru a asigura etanșeitatea dinamică a numeroase conexiuni: PIELEA.

O adevărată alternativă a acestor materiale compozite, pielea este un material de luat în considerare în sectoare precum: aeronautic, industrial, feroviar și agricol.

Articolele noastre tehnice din piele sunt recomandate în primul rând pentru rezistența și soliditatea naturală a pielii. Este o materie primă cu inflamabilitate scăzută, durabilă, flexibilă, care oferă o izolație bună, rezistă la rupere, la abraziune, la intemperii, la UV și la deformare permanentă.

Solicitați o ofertă personalizată!
Concept -> Design -> Productie -> Implementare

TRATAMENTELE PIELII ȘI ROLUL LOR

Pe lângă aceste proprietăți, există o serie de tratamente care dacă sunt aplicate, acestea conferă materialului/produselor proprietăți suplimentare precum : rezistență mare la perforare, la diferite tipuri de uleiuri, la presiune, la scântei, la stropi, șpan de frezare, zgură de sudură, îi conferă impermeabilitate sau proprietăți estetice deosebite.


Pielea este un material “viu”, iar procesul de “îmbătrânire” apare,atât în cazul pielii cât și al polimerilor. Însă, în cazul pielii există metode de tratare care o readuc “la viață”, iar transformarea ei în articole industriale adaptate din piele devine o adevărată artă.

Pielea este caracterizată printr-o densitate cuprinsă între 0,6 și 0,95g/cm3 (i.e. 600 și 950kg/m3) variind în funcție de specie și de tipul de tratament a pieilor.

Temperaturile de utilizare a articolelor noastre din piele variază între - 40º C și 150º C.

BURDUFURI DE PROTECȚIE DIN PIELE

Minimalizați pericolele de accidente pentru angajați și protejați mașinile, echipamentele sau utilajele de producție împotriva mediilor agresive cu burdufurile noastre de protecție din piele. De la liftul Turnului Eiffel până la rotula inferioara a autovehiculelor, tije de cilindru, șuruburi cu bile, diverse axe, cardane, diferite echipamente pentru industrie, chiar și furci de motociclete, sau aparate de fotografiat, burdufurile noastre de protecție corespund unor aplicații numeroase.

BURDUF SPECIAL DIN PIELE PENTRU
INDUSTRIE
BURDUF PIVOT PENTRU AUTOMOBILE
NOI SI DE EPOCA
BURDUF CREMALIERA PENTRU
VEHICULE NOI SI DE EPOCA
BURDUFURI PENTRU INDUSTRIA AUTO
BURDUFURI PENTRU INDUSTRIA AERONAUTICA
BURDUFURI PETNTRU APARATE FOTO

MANȘETE ȘI COMPENSATOARE DIN PIELE

Izolați vibrațiile, asigurați etanșeitatea și reduceți constrângerile mecanice sau termice cu manșetele și compensatoarele noastre care pot fi folosite la circulația pulberilor, fluidelor, gazelor, pentru ventilație, climatizare, fabrici de ciment, mori de făină, etc

MANȘETA PENTRU INDUSTRIA CIMENTULUI 
MANȘETE PENTRU INDUSTRIA FEROVIARĂ

CAPACE ȘI GARNITURI DIN PIELE

Confruntați cu probleme de etanșeitate? Avem o gamă largă de capace și garnituri plate sau dinamice din piele care mențin presiunea stabilă, garantează siguranța în muncă și protejează mediul de lucru. Capacele și garniturile noastre din piele răspund unor aplicații numeroase printre care amintim: garnituri dinamice din piele pentru prese, pulverizatoare, cilindri, calote și garnituri de pistoane pentru orice tip de pompe ( în formă de U, V, calotă (calotte), pălărie (chapeau), inel (rondelle)) . 

CAPACE ȘI GARNITURI DINAMICE DIN PIELE 
GARNITURI DIN PIELE PENTRU PULVERIZATOARE
CAPACE ȘI GARNITURI DE ETANȘARE DIN PIELE PENTRU POMPE 

CURELE ȘI CHINGI DIN PIELE

Protejați integritatea și sănătatea angajaților dumneavoastră cu accesoriile noastre din piele pentru dispozitive de siguranță de uz industrial. Producem la comandă curele de siguranța, pentru transmisii, curele cu chei de însăcuire, chingi ... 

CURELE CU CHEI PENTRU ÎNSĂCUIRE
CURELE DE SIGURANȚĂ
CUREA DE TRANSMISIE

PROTECȚII ȘI DECUPAJE DIN PIELE

Concepute pentru a menține echipamentele sau accesoriile dumneavoastră în siguranță în timpul transportului, protecțiile noastre din piele protejează împotriva zgârieturilor, loviturilor sau a altor deteriorări. Confecționăm huse și etui din piele pentru diferite aplicații precum pupitre de comandă, roboți, scule, chei, etc.

De asemenea, debităm la comanda diferite decupaje și garnituri din piele.

ETUI PENTRU CHEI/UNELTE - CU CAPSE SAU FĂRĂ 
DECUPAJE DIN PIELE
DECUPAJE DIN PIELE GENTUȚĂ PENTRU SCULE

REALIZĂRILE NOASTRE 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
Contact:
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania
Copyright © 2023 - FAMATECH SRL. All rights reserved