Burdufuri de protecție

Utilizate în cele mai diverse sectoare industriale pentru protecția angrenajelor mașinilor, a tijelor, a coloanelor de presă, a glisierelor, burdufurile noastre de protecție sunt fabricate din:
• PVC - temperaturi de utilizare de până la maxim 80ºC;
• Silicon - temperaturi de utilizare de până la maxim 250ºC;
• Țesătură de poliuretan - temperaturi de utilizare de până la maxim 180ºC;
• Țesătură de PVC - temperaturi de utilizare de până la maxim 80ºC.


Burdufuri din PVC, silicon și poliuretan

Producem aceste burdufuri prin crearea modulară a fiecărei matrițe (în cazul pieselor unicat sau a seriilor mici) sau utilizând matrițe special create pentru serii mijlocii și mari. Gama largă de matrițe adaptabile (modulare) pe care o deținem ne permite să realizăm burdufuri cu diverse diametre și forme: cilindrice, conice, cilindric-conice.

Materia primă folosită (PVC, silicon sau poliuretan) este disponibilă în diverse standarde de calitate. Culoarea standard este negrul, dar la cerere ele pot fi albe, galbene, roșii, maro etc. Aceste burdufuri sunt rezistente la apă, praf, uleiuri, baze chimice.

 

 

În funcție de cerințele dumneavoastă tehnice, burdufurile noastre din PVC, silicon sau poliuretan pot fi întărite pentru o rezistență mecanică mai mare cu un pliu de țesătură din Kevlar, Nomex, poliester.

De asemenea, pentru a ușura instalarea sau utilizarea burdufurilor, vă propunem accesorii precum:
        - Coliere sau bride de fixare;
        - Orificii filtrante sau de decompresiune;
        - Inele de ghidaj;
        - Fermoare.


La cerere, putem realiza și burdufuri speciale, pentru industria nucleară, agrementate tehnic, cu montaje speciale: cordon încălzit, montaje speciale pentru asigurarea unei etanșări perfecte.

 

Burdufuri cusute

Burdufurile cusute sunt fabricate din pliuri de diverse țesături tehnice. Prin coasere burdufurile îsi păstrează foarte bine forma și, de asemenea, se obține și o rezistență crescută. Ele se cos atât la interior, cât și la exterior.

Alegerea materialelor se face în funcție de condițiile de lucru specificate de fiecare client. La cerere, burdufurile pot fi etanșate.

Burdufuri din pânză pliată

În completarea gamei de burdufuri mulate, producem în funcție de cerințele dvs. tehnice, și burdufuri din pânză pliată.

Standard, echipăm burdufurile pliate cu plăci de rigidizare, ghidaje și cadre de fixare din PVC, aluminiu, oțel sau inox. De asemenea, la cerere, fixările se pot realiza și cu arici și scai sau alte modalități.

Din această categorie fac parte și burdufurile de protecție pentru mesele/ platformele elevatoare. Cu o utilizare în sectoare printre cele mai diverse, pentru protecția meselor/platformelor elevatoare, burdufurile noastre de protecție sunt produse prin plierea diferitelor materiale din pânză.

 

 

Materialele utilizate sunt :

- Pânza poliester impregnată pe ambele fețe cu PVC și/sau PVC antistatic, pentru temperaturi de utilizare de maxim 80 ºC.
- Pânza poliester impregnată pe ambele fețe cu poliuretan pentru temperaturi de utilizare de maxim 180 ºC.

Pentru toate tipurile de burdufuri, avem stocuri de materii prime uzuale, în colorit standard și putem răspunde rapid cerințelor dvs.

Pentru orice alte informații suplimentare, apasați aici.

 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254 | +40 755 010 971

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254 | +40 755 010 971
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania

Pentru a-ți oferi o experiență bună de navigare utilizăm fișiere de tip cookie.