Despre noi

Famatech SRL este o societate de producție industrială cu capital integral privat, româno-francez, înființată în 2004. De la înființare și până în prezent am dobândit o vastă experiență și cunoștințe în domeniul tehnic, pe parcurs activitatea noastră diversificându-se pe mai multe direcții. Dispunem de o hală de producție cu o suprafață de 3000 mp și de echipamente industriale moderne.


Grație experienței firmei-mamă FGPM pe piețele internaționale, având un pol comercial situat la Lyon (Franța) și unul la Sibiu (România), societatea noastră își propune să-și continue expansiunea pe piața franceză și continentală, înscriindu-se într-un trend de dezvoltare europeană. Dezvoltăm soluții industriale, inovatoare și creative, cu un puternic conținut tehnologic în diverse sectoare de activitate.

 

Începând din 2004, Famatech produce și comercializează: legături tehnice flexibile (burdufuri inelate, manșete și compensatoare etc.), protecții termice și fonice (huse, ecrane de protecție), burdufuri de protecție din PVC, silicon, poliuretan, pânză pliată, dar și echipamente specifice, cum sunt sistemele de încărcare în vrac și sistemele de încărcare Big-Bag.

 

Societatea noastră execută de asemenea, servicii de decupare cu jet de apă și plastifiere.

 

" Suplețea este forța noastră "


Flexibilitatea și personalizarea ofertelor, precum și elaborarea de soluții practice și fiabile ne diferențiază, ne fac atractivi și competitivi. Acest lucru ne ajută să fim primii în nișele pe care am ales să le ocupăm. Pentru a atinge acest obiectiv, compania investește continuu în tehnologii noi, inovează și își extinde gama de produse.

 

Biroul nostru de Studii, Cercetare și Dezvoltare sprijină clienții începând de la concepție, proiectare, fabricație și până la implementarea proiectelor, oferindu-le o abordare personalizată. De asemenea, vă puteți baza pe o echipă tânără și dinamică de tehnicieni specializați.
Dorim să înscriem acțiunea noastră într-un parteneriat de lungă durată cu clienții noștri și suntem deschiși la propuneri de colaborare.

 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
Contact:
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania
Copyright © 2023 - FAMATECH SRL. All rights reserved