Dublarea Capacității de Producție

2021 a fost și este un an de reorganizare și reevaluare a capacităților și priorităților fiecăruia dintre noi. În acest context, am ales calea investițiilor în tehnologie și noi capacități de producție. Ca urmare, având în vedere cererea în continuă creștere pentru performanță, soluțiile adaptate puse la dispoziția clienților pentru Burdufuri de protecție, Burdufuri telescopice inelate, Manșete industriale, Compensatori textili, Stații de încărcare Big-Bag și vrac și pentru servicii specializate de Debitare cu jet de apă, și-au găsit utilitatea, oferind suport serviciilor / departamentelor de mentenanță ale unui număr aproape dublu de clienți interni și externi.

Pentru noi, principala provocare din acest an aparte a fost dublarea capacității de producție. Pentru cunoscători, realizarea acestei adevărate performanțe într-un timp relativ scurt pare aproape imposibilă. În mare parte, am reușit să depășim acest obstacol prin atragerea unor specialiști din mediul industrial local, atât în producție, cât și în sectorul logistic. Implementarea noilor tehnologii și formarea personalului în acest scop au necesitat și necesită în continuare resurse considerabile. Dar, reușim în fiecare zi și cu fiecare produs nou realizat să întrunim așteptările în continuă evoluție, atât ale clienților a căror încredere o avem deja, cât și a celor care au nevoie de soluțiile Famatech pentru prima dată.

Ne mândrim cu faptul că avem experiența și capacitatea să oferim soluții adaptate pentru o varietate foarte mare de produse din gama noastră, de la cel care ne contactează din teren solicitând suport datorită faptului că burduful de la utilajul agricol a cedat, până la proiecte prototip sau de cercetare pentru companii de prestigiu care activează în industrii dintre cele mai variate: industria nucleară, industria aeronautică, automotive, robotică, industria cimentului, a construcțiilor sau chiar în metalurgie sau industria navală.

Tratăm în mod deosebit solicitările urgente de soluționarea cărora, în timp util și la calitatea așteptată, depinde depanarea facilităților de producție ale clienților noștri. E recunoscut faptul că sistarea acestui proces presupune de cele mai multe ori costuri importante cu impact major asupra activității desfășurate de cei aflați în această situație, dar și asupra clienților acestora și a relațiilor comerciale.

Produsele nostre vin si cu o serie de caracteristici inovatoare, fapt constatat și de către vizitatorii standului nostru de la Global Industrie Lyon 2021, acestea putând fi prevăzute cu o gamă foarte variată de accesorii pentru facilitarea montajului, fără a fi necesară demontarea utilajului / echipamentului. De asemenea, varietatea materialelor utilizate pentru confecționarea Burdufurilor de protecție, Manșetelor, Compensatorilor textili sau diferitelor tipuri de Huse de protecție, dar și experiența dobândită, ne permit să propunem soluții perfect adaptate aplicațiilor clienților noștri la prețuri concurențiale, fără să fie necesare concesii în ceea ce privește calitatea.

Începând cu 2022, oferta noastră de servicii va cuprinde și un atelier mecanic de prelucrare, acesta venind în întâmpinarea numeroaselor cereri ale clienților noștri pentru a oferi servicii complete de execuție a pieselor solicitate. Atelierul mecanic de prelucrare vine în completarea serviciului nostru de Debitare cu jet de apă la o mare precizie.

Tendința noastră generală de creștere a se menține și în acest context de încercare de relansare a economiei. Deși 2020 a adus o serie de provocări neașteptate și pentru noi, sfârșitul anului 2021 pare a compensa această stare de fapt, atât printr-un aflux considerabil de noi proiecte, cât și printr-o vizibilitate mai mare în România. Observăm că o serie de companii românești au tendința de a se reorienta spre furnizori români pentru produse pe care le achiziționau pana în 2020 din extern, mai ales dacă obțin un raport calitate-preț reciproc avantajos.

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254 | +40 755 010 971

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254 | +40 755 010 971
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania

Pentru a-ți oferi o experiență bună de navigare utilizăm fișiere de tip cookie.