Exercițiu de imaginație

Nevoia de securitate, siguranță, protecție, situată pe al doilea nivel in piramida lui Maslow, prezintă o importanță deosebită pentru orice ființă umană. Este, de asemenea, strâns legată de instinctul de supraviețuire, instinctul de a-i proteja și pe ceilalți fiind ceva natural. Puii de animale și de om, plantele tinere ne par mai frumoși/frumoase și declanșează acest instinct în cea mai neșlefuită formă a sa.

Situația actuală pentru unii generează teamă, panică și, implicit, dorința de a fugi. Alții privesc situația cu indiferență - amintesc o conversație auzită întâmplător pe stradă zilele trecute: Ei se bat acolo la ei...De ce să nu dorm eu bine din această cauză? - iar pe alții i-a mobilizat în lăudabilul demers de a ajuta prin orice mijloace.

Adevăratul exercițiu de imaginație constă de fapt în ipoteza de a fi pus în situația de a alege între a-ți salva părinții vârstnici sau copiii mici pe de-o parte, dar de a-ți pierde soțul sau copilul adult nevoit să rămână să lupte pentru țară, pe de altă parte.

În esență, totul se reduce de fapt la noi - singurii în măsură să hotărâm în ce lume o să trăiască copiii noștri. Iar presiunea responsabilității e uneori considerabilă, variantele părând a fi: fuga, indiferența sau lupta și adaptarea.

În mod specific, în afaceri, situația e oarecum similară, acestea având un rol important în a conferi cadrul asigurării unui venit pentru salariați, dar și în cel al producției unor bunuri și servicii esențiale destinate fie consumului, fie celorlaltor ramuri productive.

 

O afacere crește de la stadiul de idee și apoi depinde de noi să consolidăm baza pentru supraviețuirea capacităților de producție, în orice context economic sau politic. Adaptabilitatea devine principalul factor pentru a asigura continuitatea și evoluția, în special în producție. În 2020, Famatech a produs măști textile, viziere și panouri de protecție. Și în actuala conjunctură suntem pregătiți să ne adaptăm producția în conformitate cu nevoile din industria in continua schimbare, utilizând în mod integrat atât capacitățile tehnologice, cât și pe cele inovative de care dispunem.

Protecția echipamentelor implicate în procesul de producție conferă un plus de siguranță în continuitate și sustenabilitate. Utilizând burdufuri de protecție , fie din PVC/silicon, fie din gama burdufurilor pliate , durata de viață a echipamentelor și utilajelor crește. Compensatoarele flexibile absorb vibrațiile și zgomotele, compensează abaterile de coaxialitate și dilatațiile, sau îndeplinesc rolul de a izola termic până la 1200°C.

Vă așteptăm cu solicitări pentru soluțiile noastre, fie că este vorba de Burdufuri flexibile inelate , Huse de protecție sau servicii de Debitare cu jet de apa , sau despre alte produse care pot fi adaptate capacităților noastre tehnologice.

Vă invităm să ne cunoaștem în cadrul evenimentelor internaționale:

Global Industrie - Paris, 12 – 17 mai 2022;

ESEF Maakindustrie, Utrecht, Țările de Jos 30 august – 2 septembrie 2022 și

BI-MU, Milano, Italia, 12 – 15 octombrie 2022 la care vom avea anul acesta stand de prezentare și să găsim o modalitate de a ne adapta împreună în orice context.

 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
Contact:
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania
Copyright © 2023 - FAMATECH SRL. All rights reserved