FAMATECH – Evenimente august – septembrie 2022

Experiența reprezentată de evenimentul ESEF Maakindustrie – Utrecht, Țările de Jos, 2022 a fost pentru Famatech una extrem de interesantă. În pofida conjuncturii aparte – jumatate din populația Țărilor de Jos fiind încă în vacanță, iar pentru cealaltă jumătate a început anul școlar – și, deși în prima zi a avut loc greva transportatorilor, evenimentul s-a bucurat de prezența a numeroase firme de renume ca și expozanți și a vizitatorilor din sectoare variate ale industriei.

Pavilionul României, în care a fost și standul Famatech, a avut un concept deosebit de atractiv și nu au fost puțini cei a căror atenție a fost atrasă.

Ca urmare, Burdufurile de protecție din PVC/siliconBurdufurile din pânza pliatăManșetele și compensatoarele cât și Burdufurile inelate, au prezentat un interes considerabil.

 

 

Tot în aceasta perioadă, am mai avut parte de două evenimente remarcabile:

Aniversarea a 18 ani de Famatech, la care ne-am bucurat de prezența unor persoane fără a căror contribuție această realizare nu ar fi fost posibilă.

 

 

Participarea reprezentanților Famatech la Transilvania meets Bussiness People, un eveniment de amploare din zona Transilvaniei, care s-a dovedit a fi extrem de interesant și util în actualul context economic.

 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254 | +40 755 010 971

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254 | +40 755 010 971
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania

Pentru a-ți oferi o experiență bună de navigare utilizăm fișiere de tip cookie.