Garnituri plate și profile de etanșare

Garnituri plate

 

Tehnica noastră de decupare cu jet de apă ne permite să producem garnituri plate de etanșare. Rolul lor este unul foarte important: putem vorbi despre etanșeitate în toate ramurile industriale care se ocupă cu transformarea, transportul sau stocarea fluidelor sau gazelor. Garniturile plate sunt cu precădere utilizate în îndustria chimică și alimentară, industria petrochimică și rafinării, industria farmaceutică, instalații sanitare etc.

Grație stocului variat de materii prime aflate în stoc, reușim să răspundem solicitarilor dvs. și să livrăm într-un interval foarte scurt de timp. La cerere, putem realiza garnituri plate pentru etanșare din următoarele materiale:

        - Elastomeri (cauciuc);
        - Fibre rezistente la temperaturi înalte;
        - Silicon;
        - Materiale compozite;
        - Spume din polietilenă, poliuretan.Biroul nostru de Studii este gata să rezolve orice problemă legată de etanșeitate, recomandându-vă soluția cea mai adaptată. Fie că este vorba de transportul materialelor fluide, al gazelor sau substanțelor de orice altă natură, ne putem plia oricăror condiții de lucru.


Fiecărei aplicații îi corespunde un anumit tip de material cu caracteristici bine definite. Principalii parametrii de care se ține cont în alegerea tipului de material sunt rezistența chimică, rezistența la presiune, temperatura la care este supus, dar trebuie luate în considerare și modalitatea de montaj, forța de etanșare.


Profile de etanșare

Producem profile de etanșare pentru toate tipurile de tablă cutată.
Materia primă utilizată este spumă polietilenă cu densitatea de 30 kg/m3 și grosimea de 20 mm.

Avem o bază de date de peste 200 tipuri de modele - specifice mai multor producători de tablă (Lindab, Megamontaj, Bilka, etc.) dar lista rămâne deschisă: putem reproduce orice formă dupa un model transmis de dvs.

Pentru orice alte informații suplimentare, apasați aici.

 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania