Garnituri plate

Garnituri plate

 

Tehnica noastră de decupare cu jet de apă ne permite să producem garnituri plate de etanșare. Rolul lor este unul foarte important: putem vorbi despre etanșeitate în toate ramurile industriale care se ocupă cu transformarea, transportul sau stocarea fluidelor sau gazelor. Garniturile plate sunt cu precădere utilizate în îndustria chimică și alimentară, industria petrochimică și rafinării, industria farmaceutică, instalații sanitare etc.

Grație stocului variat de materii prime aflate în stoc, reușim să răspundem solicitarilor dvs. și să livrăm într-un interval foarte scurt de timp. La cerere, putem realiza garnituri plate pentru etanșare din următoarele materiale:

        - Elastomeri (cauciuc);
        - Fibre rezistente la temperaturi înalte;
        - Silicon;
        - Materiale compozite;
        - Spume din polietilenă, poliuretan.Biroul nostru de Studii este gata să rezolve orice problemă legată de etanșeitate, recomandându-vă soluția cea mai adaptată. Fie că este vorba de transportul materialelor fluide, al gazelor sau substanțelor de orice altă natură, ne putem plia oricăror condiții de lucru.


Fiecărei aplicații îi corespunde un anumit tip de material cu caracteristici bine definite. Principalii parametrii de care se ține cont în alegerea tipului de material sunt rezistența chimică, rezistența la presiune, temperatura la care este supus, dar trebuie luate în considerare și modalitatea de montaj, forța de etanșare.


Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254 | +40 755 010 971

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254 | +40 755 010 971
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania

Pentru a-ți oferi o experiență bună de navigare utilizăm fișiere de tip cookie.