HUSE DE PROTECȚIE ȘI DE IZOLAȚIE
Folosite pentru protejarea diferitelor instalații, mașini și utilaje și pentru securizarea mediului de lucru, husele noastre de protecție și de izolație, vă feresc instalațiile sau echipamentele delicate și/ sau scumpe de șocurile termice și protejează operatorii de eventuale accidente.

Pentru a putea asigura o protecție cât mai bună și o izolație cât mai eficientă, husele noastre de protecție sunt concepute în funcție de condițiile specifice de utilizare și de finalitatea lor: izolare termică, fonică, limitarea vibrațiilor.

Aveți nevoie de o husă de protecție și de izolație care nu corespunde descrierii lăsate pe acest site web? Un proiect special necesită o analiză amănunțită și o soluție personalizată!

Concept -> Design -> Productie -> Implementare

În funcție de nevoile dumneavoastră, husele noastre de protecție și izolație, pot fi rezistente la șocuri termice, impermeabile sau reflectorizante, protejând în același timp mașinile și utilajele dvs de variații de temperatură, intemperii, murdărie, umiditate, contaminare și praf.

Materialele folosite la fabricarea huselor de protecție și izolație sunt: silicon, pânză PVC, spumă poliuretan PU, spumă polietilenă PE, fetru, complex de fetru si cauciuc, aramide. La cerere putem realiza huse de protecție și de izolație și din alte tipuri de materiale.

Dimensiuni și forme: mărimile și dimensiunile pot fi adaptate fiecărei aplicații în parte, iar la cerere, ele pot fi prevăzute cu fermoare de deschidere, scai, suporturi pentru etichete, șnur, agățători, găici, etc.
Culori : în funcție de specificație.

Temperatura de utilizare poate fi de până la 1200°C.

REALIZĂRILE NOASTRE 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
Contact:
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania
Copyright © 2023 - FAMATECH SRL. All rights reserved