Produse

Burdufuri de protecție:

Având rolul principal de a proteja părțile sensibile ale utilajelor, de ulei, substanțe chimice, apă, praf etc., burdufurile de protecție sunt indispensabile unei bune funcționări și unei întrebuințări îndelungate a echipamentelor dvs.
Oricare ar fi materialele utilizate, formele sau dimensiunile, producția acestor burdufuri presupune o tehnică specială, pentru a le asigura calitatea și fiabilitatea.

 

Burdufuri flexibile inelate/Burdufuri telescopice de încărcare:

Burdufurile flexibile inelate sunt utilizate în numeroase domenii, la transportul particulelor fine și/sau aspirația fumului, prafului sau a aerului. Conceperea și fabricarea lor prin folosirea inelelor de inox sau oțel, le conferă o flexibilitate optimă și o durată de folosire pe termen lung.

 

Manșete și compensatoare:

Manșetele și compensatoarele reprezintă un element de legătură în instalațiile industriale. Acestea sunt concepute pentru a absorbi vibrațiile, a permite mișcările și a compensa dilatațiile ce pot surveni.
În alegerea materialului se ține cont de condițiile de utilizare: temperatură, abraziune, coroziune.

 

Garnituri plate și profile de etanșare pentru tabla cutată:

Garniturile plate au un rol fundamental în etanșarea diferitelor structuri sau instalații, dar pot fi întrebuințate și pentru amortizarea vibrațiilor. Sunt fabricate din diferite materiale în funcție de sectorul industrial și de condițiile de utilizare.
Producem profile de etanșare pentru toate tipurile de tablă cutată: dolie, coamă, streașină.

 

Ecrane de protecție termică:

Create pentru a rezista unor temperaturi înalte, ecranele de protecție termică protejează și securizează mediul de lucru. Concepute și dezvoltate în urma unui lung proces de cercetare, ecranele de protecție asigură o protecție înaltă și folosesc numai materiale în conformitate cu normele de mediu (nu conțin azbest).

 

Huse de protecție și de izolație:

Husele de protecție și de izolație răspund unor necesități pe cât de variate, pe atât de importante. Garantează securitatea mediului de lucru și funcționarea mai îndelungată a echipamentelor dvs., asigurând o protecție termică, fonică, o protecție împotriva vibrațiilor și a diferitelor șocuri mecanice.

 

Sisteme de încărcare în vrac:

Folosindu-se de forța gravitațională, sistemele de încărcare în vrac permit o încărcare ușoară, rapidă și sigură din buncărele de stocaj în camioane cisternă, vagoane de tren, containere, nave etc.
Sistemele noastre se adaptează cerințelor clienților din punct de vedere dimensional, precum și al accesoriilor.

 

Stație de încărcare de tip Big Bag:

Adaptate încărcării sacilor de tip Big Bag, stațiile noastre sunt concepute astfel încât să se plieze diferitelor produse și cantități și să garanteze rapiditatea și ușurința încărcării.

 

Tubulatură suplă:

Modelele noastre de tubulatură flexibilă au rolul principal de a asigura un transfer în cel mai bune condiții al diferitelor substanțe sau materiale: aer, gaze, materiale sub formă lichidă sau solidă.

 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254 | +40 755 010 971

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254 | +40 755 010 971
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania

Pentru a-ți oferi o experiență bună de navigare utilizăm fișiere de tip cookie.