PLASTIFIERE PVC

Plastifierea cu PVC asigură protecția împotriva prafului de orice natură, agresiunilor mecanice, agresiunilor exterioare, contra unor lichide nocive, dar și o bună protecție anticorozivă. Prin plastifiere, nu doar că veți crește durata de viață a produselor sensibile, ba mai mult, veți îmbunătăți condițiile de muncă ale angajaților.

Prin acoperirea anumitor materiale cu PVC, se poate obține o rezistență la temperaturi cuprinse între - 15°C și 80 °C, rezistență la raze UV și la alți factori atmosferici, rezistență mecanică și chimică și respectiv un aspect estetic.

Aveți un proiect special? Biroul nostru de Studii vă stă la dispoziție, pentru a găsi împreună soluția adaptată nevoilor dvs.
Concept -> Design -> Productie -> Implementare

Acoperirea cu PVC se realizează prin imersarea pieselor, procedeu aparent simplu, dar care necesită cunoștințe tehnice specifice. Durata imersării pieselor în baia de PVC determină grosimea stratului de PVC (minim 1 mm).

În funcție de condițiile de utilizare a produselor, puteți opta pentru :

· utilizarea unui PVC cu o duritate cuprinsă între 55 și 65 Sh, recomandată pentru capacitatea sa de aderență, rezistență la abraziune și absorbția vibrațiilor.
· utilizarea unui PVC cu o duritate cuprinsă între 80 și 90 Sh, recomandată pentru izolație electrică, impact la șocuri și asigurarea rezistenței la agresivitățile mecanice.

REALIZĂRILE NOASTRE 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
Contact:
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania
Copyright © 2023 - FAMATECH SRL. All rights reserved