PRELUCRĂRI MECANICE
Ușurați-vă munca și economisiți timp și bani cu soluțiile noastre complementare de strunjire, frezare, sudare, îndoire și taiere cu ghilotina, toate la o singură adresă.

Producem la comandă diverse piese de schimb, inele metalice, axe, bucșe, opritori, filete normale sau trapezoidale, etc. Avem un personal calificat cu o vastă experiență în domeniul prelucrărilor mecanice, suntem capabili să producem piese finite cu dimensiuni și forme precise și executăm atât unicate cât și serii.

Biroul nostru de Studii vă stă la dispoziție pentru a analiza toate cerințele proiectului dumneavoastră și pentru a găsi împreună soluția adaptată nevoilor dvs.
Concept -> Design -> Productie -> Implementare

STRUNJIRE

Prin strunjire putem prelucra materiale compacte precum oțelul, aluminiul, alamă, lemnul, teflonul, PVC-ul, inoxul, plastic, etc., iar suprafețele pot fi cilindrice, conice, profilate, elicoidale sau plane.

  Avem doua struguri cu care putem realiza piese:
 • cu un diametru de până la 450 de mm
 • cu o lungime de până la 1000 de mm
 • și cu o precizie ridicată, conform planului de lucru

FREZARE

Prin frezare putem modela blocuri de materiale dure precum oțelul, aluminiul, alamă, lemnul, PVC-ul, inoxul, lemnul, etc., iar produsele finite pot fi variate: axe, bucșe, inele metalice de toate tipurile, diverse piese de schimb, etc.

  Deținem o freză în trei axe cu care putem realiza piese finite cu următoarele dimensiuni:
 • Lungime maximă 600 mm
 • Lățime maximă 200 mm
 • Grosime maximă 100 mm

SUDARE

Prin procedeul nostru de sudare pot fi îmbinate oțeluri, aluminiu și inox, echipa noastră de sudori este certificată și executăm atât piese unice cât și serii de produse.

 • Sudura oțelului corespunde unor game largi de aplicații și este recomandată pentru a crește rezistența și durabilitatea structurii sudate.
 • Sudura inoxului este ideală în mediile umede sau corozive și prezintă avantaje precum o rezistență ridicată la coroziune, rezistență la șocuri și la temperaturi ridicate.
 • Sudura aluminiului este recomandată în aplicații care necesită o greutate redusă, durabilitate și rezistentă la intemperii.

ÎNDOIRE ȘI ROLUIRE

Pe lângă servicii de debitare cu apă, strunjire, frezare și sudare, puteți opta și pentru operațiuni de îndoire a foilor de tablă sau roluire a țevilor.

Îndoirea tablei se realizează cu mașini de tip ABKANT, se pot obține profile cu lungimi de până la 1,5 m și grosimi de până la 5 mm și pot fi prelucrate materiale dure precum aluminiul, oțelul și inoxul.

În ceea ce privește roluirea țevilor se pot prelucra țevi rotunde, profile rotunde pline, țevi pătrate, țevi rectangulare și platbenzi.

  TAIERE CU GHILOTINA

   Ghilotina noastră este ideală pentru debitarea foilor de tablă din oțel, aluminiu, inox sau cupru, iar dimensiunile maxime de tăiere sunt următoarele:
  • lungime maximă de 2 m
  • lățime maximă 2 m
  • grosime maximă 2 mm

  REALIZĂRILE NOASTRE 

  Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
  Contact:
  Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania
  Copyright © 2023 - FAMATECH SRL. All rights reserved