SISTEME DE ÎNCĂRCARE ÎN VRAC
Sistemele noastre de încărcare în vrac, concepute și realizate la comandă în funcție de nevoile dumneavoastră specifice, permit încărcarea produselor solide sub formă de granule sau pudră, în camioane cisternă, camioane benă, vagoane, nave, halde, sau barje.

Ele sunt potrivite unei game largi de materiale și aplicații precum ciment, ghips, cenușă, pvc, pudră ceramică, calcar, marmură, etc, iar utilizarea inoxului 304L și al PVC-ului non-toxic, la fabricarea burdufului inelat, permit sistemului să fie utilizat și în sectorul alimentar la încărcarea cerealelor, făină, porumb, orez, zahăr, etc.

Aveți nevoie de un sistem de încărcare în vrac care nu corespunde descrierii lăsate pe acest site web? Un proiect special necesită o analiză amănunțită și o soluție personalizată!

Solicitați o ofertă personalizată!
Concept -> Design -> Productie -> Implementare

Pe lângă faptul că oferă o încărcare controlată, rapidă, eficace și fără praf, sistemele noastre de încărcare / descărcare în vrac, sporesc siguranța locului de muncă și elimină riscul de contaminare a mediului sau de creare a deșeurilor.

Ele sunt fabricate din oțel vopsit, inox 304 L, inox 316 L, rășină și poliester, iar modelele pot fi cu : încărcare vrac simplă, încărcare vrac dublă burduf, încărcare vrac cu conuri și burduf de aspirație, încărcare vrac cu tuburi telescopice și burduf de aspirație, încărcare vrac cu sistem de filtrare încorporat.

În general, în procesul de concepție se va ține cont de densitatea materialelor, de greutatea pudrei sau mărimea grânelor, de condițiile ambiante sau de proprietățile fizice ale materialelor. O gamă largă de accesorii este de asemenea disponibilă pentru a putea configura produsul conform nevoilor dvs.

Simple și ușor de folosit sau polivalente și modulare, fixe sau mobile, oricare ar fi produsul ce urmează a fi descărcat, există un sistem adaptat pentru fiecare cerință. Biroul nostru de Studii vă stă la dispoziție pentru toate cazurile specifice.

REALIZĂRILE NOASTRE

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
Contact:
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania
Copyright © 2023 - FAMATECH SRL. All rights reserved