Știri

VIZITA C.C.I.F.E.R. și CFAS la FAMATECH 14.06.2022

e data de 14 iunie am avut plăcerea să îi primim în vizită pe reprezentanții C.C.I.F.E.R (CCI Française en Roumanie) și pe cei ai CFAS (Club Francophone d’Affaires de Sibiu) împreună cu reprezentanți ai unor membri importanți ai acestora. Vizita a făcut parte din cea de-a 6-a ediție a Întâlnirilor Francofone de Afaceri, în cadrul Maratonului de business organizat de CCIFER, în regiunea centru.

Vezi mai mult

FAMATECH – Instructaj PSI 15.04.2022

Vineri 15 Aprilie 2022 echipa noastra a avut parte de instructajul cu privire la normele PSI, coordonat de către Dl. Laurențiu Cosmin Balcu și echipa Cos Fire, împreună cu Dl. Butică Bogdan și firma TehnoSting.

Vezi mai mult

Exercițiu de imaginație

Nevoia de securitate, siguranță, protecție, situată pe al doilea nivel in piramida lui Maslow, prezintă o importanță deosebită pentru orice ființă umană. Este, de asemenea, strâns legată de instinctul de supraviețuire, instinctul de a-i proteja și pe ceilalți fiind ceva natural. Puii de animale și de om, plantele tinere ne par mai frumoși/frumoase și declanșează acest instinct în cea mai neșlefuită formă a sa.

Vezi mai mult

Famatech la Meet the Northern Industry, Groningen, 11 Nov 2021

Meet the Northern Industry 2021 a fost organizat de către firma GJS Support condusă de inimoasa doamnă Greta Jager-Smits cu sprijinul guvernului provinciei nordice a Țărilor de Jos, Groningen, dar și ai reprezentanților mediului de afaceri, printre care îi amintim pe Royal Dutch Metals Association (MetaalUnie), Dutch Association of Small and Medium Enterprises (MKB NL), NL.in Business, Frisian Export Club, Northern Export Club.

Vezi mai mult

Global Industrie Lyon 2021

În palmaresul participării la evenimente internaționale, am adăugat și în 2021, Global Industrie Lyon. Considerăm foarte important contactul continuu cu piața, mai ales în această perioadă incertă, astfel că, prezența Famatech, atât la evenimente naționale de profil, cât și la cele internaționale, va urmări să consolideze și în viitor imaginea și poziția Famatech deja conturate până în prezent.

Vezi mai mult

Dublarea Capacității de Producție

2021 a fost și este un an de reorganizare și reevaluare a capacităților și priorităților fiecăruia dintre noi. În acest context, am ales calea investițiilor în tehnologie și noi capacități de producție.

Vezi mai mult

Tib & Metal Show 2019

Participarile si rezultate obtinute la targurile internationale ne-au determinat sa ne mobilizam si pe plan national. Am fost expozanti la Tib & Metal Show (14 – 17 mai 2019).

Vezi mai mult

Hannover Messe 2019

Dupa ce ne-am facut incalzirea la Midest Lyon, a urmat participarea cu un stand expozitional la Hannover Messe (1 – 5 aprilie 2019) : un targ mult mai amplu, cu expozanti si vizitatori de pe toate continentele.

Vezi mai mult

MIDEST LYON 2019

Midest Lyon ( 5 – 8 martie 2019) a reprezentat prima participare a societatii noastre la un targ internatonal. Orasul Lyon, orasul gazda al targului, este orasul nostru de suflet, aici fiind puse temeliile societatii Famatech/ aici incepand povestea Famatech.

Vezi mai mult

BSDA 2018

Pentru Famatech, prezenta la BSDA 2018 in calitate de expozant, a reprezentat un pas inainte spre noi colaborari cu companii din cele mai diverse domenii de productie – inclusiv industria aeronautica.

Vezi mai mult

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254 | +40 755 010 971

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254 | +40 755 010 971
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania

Pentru a-ți oferi o experiență bună de navigare utilizăm fișiere de tip cookie.