Știri

Famatech la santierele navale de la Atlantic - Business Industries Saint Nazaire, Franta 13-14 aprilie 2023

Participarea Famatech la Business Industrie Saint Nazaire în Franța a reprezentat o adevarată provocare întrucât acesta a fost un eveniment extrem de specific din domeniul naval.

Vezi mai mult

Famatech – Un nou capitol: Continuarea tradiției unei firme de peste 100 de ani “Emile Janique”

Începand cu 1 decembrie 2022, firma Famatech a achiziționat Emile Janique, o companie franceză cu o istorie remarcabilă care a început acum 129 de ani, în 1893.

Vezi mai mult

Eveniment Musashi Dojo Global Gym - Famatech

Sambata, 12 noiembrie 2022, a avut loc la Sala Transilvania din Sibiu evenimentul „12th MAS OYAMA MEMORIAL INTERNATIONAL CUP", organizat in parteneriat Musashi Dojo Global Gym - Famatech.

Vezi mai mult

FAMATECH – Evenimente august – septembrie 2022

Experiența reprezentată de evenimentul ESEF Maakindustrie – Utrecht, Țările de Jos, 2022 a fost pentru Famatech una extrem de interesantă.

Vezi mai mult

VIZITA C.C.I.F.E.R. și CFAS la FAMATECH 14.06.2022

e data de 14 iunie am avut plăcerea să îi primim în vizită pe reprezentanții C.C.I.F.E.R (CCI Française en Roumanie) și pe cei ai CFAS (Club Francophone d’Affaires de Sibiu) împreună cu reprezentanți ai unor membri importanți ai acestora. Vizita a făcut parte din cea de-a 6-a ediție a Întâlnirilor Francofone de Afaceri, în cadrul Maratonului de business organizat de CCIFER, în regiunea centru.

Vezi mai mult

Famatech la Global Industrie Paris 17 - 20 mai 2022

În perioada 17 - 20 mai, Famatech a amenajat stand de prezentare la evenimentul Global Industrie Paris 2022, unde avem confirmarea că am impresionat reprezentatii unor companii importante cu gama noastră de solutii adaptate pentru industrie.

Vezi mai mult

FAMATECH – Instructaj PSI 15.04.2022

Vineri 15 Aprilie 2022 echipa noastra a avut parte de instructajul cu privire la normele PSI, coordonat de către Dl. Laurențiu Cosmin Balcu și echipa Cos Fire, împreună cu Dl. Butică Bogdan și firma TehnoSting.

Vezi mai mult

Exercițiu de imaginație

Nevoia de securitate, siguranță, protecție, situată pe al doilea nivel in piramida lui Maslow, prezintă o importanță deosebită pentru orice ființă umană. Este, de asemenea, strâns legată de instinctul de supraviețuire, instinctul de a-i proteja și pe ceilalți fiind ceva natural. Puii de animale și de om, plantele tinere ne par mai frumoși/frumoase și declanșează acest instinct în cea mai neșlefuită formă a sa.

Vezi mai mult

Unde ne vedem (fizic) în 2022?

Nu știu alții cum sunt, dar noi, Famatech, pentru 2022 avem planuri destul de ample. Rămâne de văzut câte dintre ele se și concretizează în acest al treilea an al pandemiei.

Vezi mai mult

Famatech la Meet the Northern Industry, Groningen, 11 Nov 2021

Meet the Northern Industry 2021 a fost organizat de către firma GJS Support condusă de inimoasa doamnă Greta Jager-Smits cu sprijinul guvernului provinciei nordice a Țărilor de Jos, Groningen, dar și ai reprezentanților mediului de afaceri, printre care îi amintim pe Royal Dutch Metals Association (MetaalUnie), Dutch Association of Small and Medium Enterprises (MKB NL), NL.in Business, Frisian Export Club, Northern Export Club.

Vezi mai mult

Global Industrie Lyon 2021

În palmaresul participării la evenimente internaționale, am adăugat și în 2021, Global Industrie Lyon. Considerăm foarte important contactul continuu cu piața, mai ales în această perioadă incertă, astfel că, prezența Famatech, atât la evenimente naționale de profil, cât și la cele internaționale, va urmări să consolideze și în viitor imaginea și poziția Famatech deja conturate până în prezent.

Vezi mai mult

Dublarea Capacității de Producție

2021 a fost și este un an de reorganizare și reevaluare a capacităților și priorităților fiecăruia dintre noi. În acest context, am ales calea investițiilor în tehnologie și noi capacități de producție.

Vezi mai mult

Tib & Metal Show 2019

Participarile si rezultate obtinute la targurile internationale ne-au determinat sa ne mobilizam si pe plan national. Am fost expozanti la Tib & Metal Show (14 – 17 mai 2019).

Vezi mai mult

Hannover Messe 2019

Dupa ce ne-am facut incalzirea la Midest Lyon, a urmat participarea cu un stand expozitional la Hannover Messe (1 – 5 aprilie 2019) : un targ mult mai amplu, cu expozanti si vizitatori de pe toate continentele.

Vezi mai mult

MIDEST LYON 2019

Midest Lyon ( 5 – 8 martie 2019) a reprezentat prima participare a societatii noastre la un targ internatonal. Orasul Lyon, orasul gazda al targului, este orasul nostru de suflet, aici fiind puse temeliile societatii Famatech/ aici incepand povestea Famatech.

Vezi mai mult

BSDA 2018

Pentru Famatech, prezenta la BSDA 2018 in calitate de expozant, a reprezentat un pas inainte spre noi colaborari cu companii din cele mai diverse domenii de productie – inclusiv industria aeronautica.

Vezi mai mult

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254 | +40 755 010 971

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254 | +40 755 010 971
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania

Pentru a-ți oferi o experiență bună de navigare utilizăm fișiere de tip cookie.