Tubulatură flexibilă

Utilizată pentru transferul aerului, gazelor sau al materiilor solide și lichide, gama noastră de tubulatură flexibilă este utilizată în sectoare industriale dintre cele mai diverse.

Caracteristici tehnice:
• Tubulatura tehnică flexibilă TGW este fabricată din țesatură de poliester impregnată pe ambele fețe cu neopren la exterior și, la interior, cauciuc de neopren rulat și vulcanizat pe o spirală de oțel.
• Tubulatura tehnică flexibilă TL este fabricată dintr-un film de cauciuc termoplastic «SANTOPREN» de culoare neagră, rulat și sudat pe o spirală din oțel.
• Tubulatura tehnică flexibilă TS este fabricată dintr-o țesatură de sticlă impregnată pe ambele fețe cu silicon de culoare roșie, rulat și vulcanizat pe o spirală de oțel.
• Tubulatura tehnică flexibilă TU este fabricată dintr-un film de poliuretan translucid, rulat și sudat pe o spirală din oțel.

• Tubulatura tehnică flexibilă TW este fabricată din țesătură de sticlă impregnată pe ambele fețe cu neopren, de culoare neagră, rulat și vulcanizat pe o spirală din oțel.

Gama largă de tubulatură pe care o avem are caracteristici diferite în funcție de necesitățile de transfer ale clienților:
        - Rumeguș, așchii de lemn;
        - Praf, granule, particule abrazive;
        - Lichide;
        - Cereale, făinoase;
        - Gaze, fum;
        - Aer cald, rece.

Tubulatura noastră rezistă, în funcție de tipul de material utilizat, la temperaturi cuprinse între -50 ºC și +250 ºC și posedă de asemenea, o rezistență ridicată la abraziune, la acțiunea produselor chimice, la eforturi mecanice dar și la îmbătrânire, ceea ce face să aibă numeroase aplicații:
        - Evacuarea aerului cald din diverse utilaje;
        - Evacuarea gazelor chimice;
        - Evacuarea particulelor abrazive;
        - Transportul prafurilor abrazive cu presiune și viteză reduse;
        - Filtre aer motor;
        - Răcire motor;
        - Ventilație dulap electric;
        - Extragere fum sudură;
        - Incălzire cabină vehicul;
        - Golirea prin cădere a produselor sodice.

Lungimile tubulaturilor dar și diametrele variază, de asemenea, în funcție de nevoile clienților, putând varia între 4 și 10 m, respectiv Ø 25- Ø 500 mm.

Pentru orice alte informații suplimentare, apasați aici.

 

 

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
telefon: +40 269 555 254

Contact:
comercial@famatech.ro
+40 269 555 254
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania