VIZITA C.C.I.F.E.R. și CFAS la FAMATECH 14.06.2022

Pe data de 14 iunie am avut plăcerea să îi primim în vizită pe reprezentanții C.C.I.F.E.R (CCI Française en Roumanie) și pe cei ai CFAS (Club Francophone d’Affaires de Sibiu) împreună cu reprezentanți ai unor membri importanți ai acestora. Vizita a făcut parte din cea de-a 6-a ediție a Întâlnirilor Francofone de Afaceri, în cadrul Maratonului de business organizat de CCIFER, în regiunea centru.

Primirea participanților a avut loc într-un spațiu special amenajat în exterior.

 

A urmat apoi un mic discurs introductiv și informativ cu privire la activitatea Famatech, iar ulterior vizita în secțiile de producție.

 

 

Oaspeții noștri au fost impresionați de gama noastră foarte variată de soluții adaptate dedicate industriei, de Burdufurile de protecție din PVC/silicon confecționate după modelul clientului, de Manșetele și compensatoarele de mici/mari dimensiuni, de Burdufurile pliate  extrem de complexe, dar perfect adaptate aplicației și modului de prindere, dar și de procesul de producție în sine.

 

Sperăm că plăcerea a fost reciprocă și considerăm că această vizită a fost deopotrivă o ocazie foarte bună atât pentru consolidarea relațiilor cu reprezentanții celor două organizații și a companiilor cu care aveam deja relații comerciale, cât și pentru inițierea unor noi colaborări de durată.

În continuarea evenimentului, prânzul și panelurile de discuții, s-au desfășurat la Palatul Brukenthal din Avrig, unde și Famatech a avut reprezentanți.

Pentru cereri de ofertă vă rugăm să ne contactați la
Contact:
Str. Textiliștilor nr. 17, 555700 Tălmaciu jud. Sibiu, Romania
Copyright © 2023 - FAMATECH SRL. All rights reserved